Informasjon før lørdagen - 2017!

Det nærmer seg igjen sykkelfest i Telemark, og vi satser på godt sykkelvær den 3.juni.

Her følger litt informasjon til dere som skal sykle:

Vi ber alle deltagere som har mulighet om å hente startnummer i sekretariatet i Ishallen i Skien fritidspark fredag ettermiddag. Sekretariatet har åpent fra kl 17.00 til kl 21.00. Det vil være egne køer for henting av startnummer for fohåndspåmeldte og egne køer for etteranmeldinger. Vi ber deltagere med helårslisens om å ta denne med ved henting av startnummer.

Klikk på bildet for å vise det større - Start_Bo
Klikk på bildet for å vise det større - Start_Bo Klikk på bildet for å vise det større - Siste_km_til_mal
30/5-2017

Forhåndspåmeldingen er fortsatt åpen (til 31.mai kl 23.59), pr i dag er det ca 600 deltagere påmeldt, det er litt lavere enn i fjor men erfaringsmessig kommer det flere de siste dagene! For bedrifter som har meldt på deltagere samlet vil det være tidsbesparende både for dere og oss om en person henter startnummer for alle sine deltagere, vi vil samle alle startkonvoluttene for lagets deltagere så det vil være raskt å hente for alle på laget.

Vi har betalingsterminaler og Vipps (nr 104659) og ber dere benytte disse ved betaling!

NB! Har du betalt din deltageravgift eller lisens direkte til vårt bankkontonummer? Ta med kvittering når du henter startnummer, vi har dessverre ikke hatt mulighet til å sjekke alle innbetalingene som er gjort direkte til vår bank.

Vær ute i god tid på lørdagen!

Parkering ved Skien fritidspark. Dersom det er trangt om plassen kan vi anbefale parkeringsplassen ved Klosterskogen Travbane.

Garderober er i Ishallen i Skien fritidspark.

Vi håper du vil være i målområdet og nyte sykkelfesten litt etter du kommer i mål?

Vi serverer varm, smaksrik suppe til alle deltagere etter målgang, samt drikke (siste matstasjon er her, så dette er inkl). Slapp av i målområdet med livemusikk (kl 12.00-16.00) og kos deg med litt suppe og prat med andre syklister! Etter målgang får du også utdelt vår deltakermedalje, den er vel fortjent etter å ha syklet din distanse.

VIKTIG

Telemark Tours er ett turritt, og ingen veier er stengt underveis noe som betyr at trafikkregler gjelder som vanlig også for deg som sykler! I år er vi pålagt av Politiet å diskvalifisere deltagere som ikke overholder trafikkreglene, det betyr at dersom våre folk ser situasjoner som ikke er i henhold til lov vil det bli rapportert og den det gjelder få DSQ på resultatlisten.

Vi har vakter på plass, tetbil foran hver startpulje, motorsykler som følger grupper og hjelper til i kryss samt at Politiet stiller med min 3 motorsykler. Dette for at sikkerhet for syklister skal ivaretas, og for å bidra til smidig trafikkavvikling ellers. Vi må ta hensyn til øvrig trafikk, og vi ber dere alle opptre så trafikken forløper så smidig som mulig med så mange syklister på veiene.

NYE løyper med ny målgang For å ivareta sikkerheten for ryttere har vi i år stans av tidtaking ca 3 km før målområdet i Skien Fritidspark. For å få godkjent tiden/rittet MÅ alle imidlertid passere siste målpunktet i fritidsparken, men de siste 3 km etter målpunktet der tiden stoppes triller dere rolig ned til endelig mål

Klikk på bildet for å vise det større - Siste_km_til_mal

Informasjon for deg som skal sykle 130 km og 200 km med start i Skien

For distansene med start i Skien, går starten fra Isstadion i Skien fritidspark på de oppgitte tidspunktene, og det vil bli kjørt master (lederbil) i 25-30 km/t de første 3 km. De som får plass langt fremme i starten kunne sikkert ønske at bilen slipper feltet før og at den kjører noe fortere, men av hensyn til de som står langt bak i startoppstillingen, og alles sikkerhet, vil det bli kjørt ved denne hastighet for at feltet holdes samlet ut fra start, opp forbi flyplassen og ned på flatene ved Fjærekilen før masterbil slipper.

Alle matstasjoner er i år på høyre side, den første i Lunde, den andre i Vrådal (200 km) og den siste på Henseid i Drangedal

Løypa er lagt om i år, dere kjører mot klokka, så vær obs på skiltingen!

Tidsplan for dagen

Starttidspunkter:

Kl 07.00 - Start 200 km løype tidlig start

Kl 08.00 - Start 200 km løype

Kl 08.30 - Start 130 km løype

For dere som skal sykle den lengste distansen på 200 km ber vi dere spesielt være oppmerksom på tre steder:

1. Fra Lunde til Rv 41 før Vrådal er veien noen steder smal og svingete, vi ber dere kjøre fornuftig siden det er møtende trafikk (om enn liten) på strekningen.

2. I krysset der dere kommer inn på Rv 41, før klatringen til Vrådal, kan trafikken komme raskt i begge retninger. Likeså kan kryssene ca 1 mil før mål være krevende. Vi har stasjonære løypevakter og Politi på steder i løypa som krever det men vi ber dere likevel om å være spesielt oppmerksomme de stedene hvor dere krysser den andre kjørebanen.

3. Både før og etter dere kommer til Fjågesund skal dere gjennom en mørk tunnel, denne vil vi lyse opp så godt vi kan med lyskastere men vi ber dere forberede dere på å ta av mørke briller før dere kommer inn i tunnelen for å se best mulig. Motorsykkelvaktene vil forsøke der det er store felt å stoppe evt møtende trafikk i den andre enden men vi anmoder dere om å vise ekstra varsomhet for egen sikkerhet i denne tunnelen.


Informasjon for deg som skal sykle 56 km fra Bø til Skien

For deltagere som skal til Bø, 56 km, og være med på fellestransporten må dere beregne god nok tid til å få sykkelen lastet på bil før dere går om bord i bussen. Det er ikke så mye du har behov for å ha med deg, erfaringsmessig har de fleste som sykler første gang altfor mye klær og mat med fra start. Værmeldingen pr i dag sier varmt, fint vær og da er det minimalt med ekstra klær som er nødvendig. Mat likeså, ta med noe på lomma og to fulle drikkeflasker så kommer du langt –minner også om matstasjon på Fen ved Ulefoss hvor det er både mat og drikke å få!

Både lasting av sykler og busstransport starter fra Skien fritidspark hvor målgang også er i år!

Har dere hentet startkonvolutter på fredag er det bare å levere sykkel og gå for billettkontroll til bussen. Transportbillett finner dere som har bestilt dette i startkonvolutten, billetten MÅ tas med og leveres ved påstigning på buss. Har du ikke hentet startnummer fredag vil du kunne hente din startkonvolutt i Bø før avgang.

NB! Dere som skal med buss MÅ hente startnummer fredag!

Dere som møter i Bø kan hente startnummer i sekretariat der, vi tar med de uavhentede startnumrene fra Skien. Det vil også være mulig med etteranmelding før start i Bø.

Kl 7.45 - 08.30 - Transport for deltagere fra Skien fritidspark til Bø

Kl 10.15 - Fellesstart 56 km fra Bø

Klikk på bildet for å vise det større - Start_Bo
Hva skjer ellers?

Fra kl 12.00 spiller live bandet «The Daytrippers» opp fra målområdet i Skien fritidspark, og mat- og drikke kan kjøpes på eget område av restauranten ved fritidsparken i perioden fra kl 12.00.

Forventet målgang for de første på hver distanse:

Ca kl 12.00 - 130 km

Ca kl 11.30- 14.00 - 56 km

Ca kl 14.30 - 200 km ordinær start

Vi ønsker deg velkommen til sykkelfest!

Marit Brokke Rittleder

F�lg oss p� Facebook
 
© Grenland Sykleklubb Postboks 1269 Kjørbekk3702 SKIEN        info@telemark-tours.no