Informasjon


Grenland Sykleklubb har gleden av å innby til Systemkjøkken Telemark Tours 2014. Turrittet arrangeres for 37. gang lørdag 7.juni. Vi vil gjøre vårt beste for at dere skal få opplevelsesrike dager i Telemark.
 

Deltagere kan delta i Systemkjøkken Telemark Tours:

250 km og 130 km fra det året man fyller 17 år.  58 km er ett trimritt uten tidtaking, det er ingen aldersgrense men vi anbefaler alle under 16 år å sykle med en voksen. Barn under 13 år ha følge med en voksen.

Du kan bruke vanlig racersykkel, terrengsykkel eller vanlig sykkel. Det er viktig at du har et godt treningsgrunnlag og at du er i brukbar form før du legger ut på vår flotte tur gjennom Telemark. Det er ikke tillatt med bruk av "triatlonstyre" eller annen festeanordning på styret. Heldekkende sykkelhjelm er påbudt.

Sekretariat: Sekretariatet ligger ved Hjellebrygga i Skien sentrum, rett ved startområdet og vil være åpent for utlevering av startnummer, etteranmelding og annen informasjon fra fredag 6.juni kl 17.00 til kl 22.00 og lørdag 7.juni fra kl 06.30.

Garderobe: Garderoben er på Skien fritidspark.

Parkering: Du kan parkere ved Jernbanebrygga i Skien

Busstransport: Deltagere som skal sykle 58 km køypa fra Bø til Skien har mulighet til kjøpe billett til buss samtidig med påmeldingen. Sykkelen transporteres på lastebil samtidig med at deltagerne tar bussen til Bø.  Prisen er kr 100,- pr person inkl sykkeltransport. Bussen går fra Skien sentrum kl 10.00 og turen til Bø tar ca 1 time. Sykkelen hentes ut ved ankomst. NB! Det er mange sykler som skal losses av så vi ber om tålmodighet, alle får sykkelen sin i god tid før start kl 12.30.

Sykkelservice: Det vil være sykkelservice og salg av utstyr før start. Det er viktig at sykkelen er i perfekt stand før du starter.

Sanitet: Det vi være hjelpekorps til stede under hele arrangementet. Det vil også være førstehjelpsutstyr ved alle matstasjonene.

Sikkerhet: Sikkerheten til deltagere og andre trafikkanter blir prioritert høyt og det er derfor ikke lov med langing (mat, drikke, etc.) fra bil eller fra vegkanten, kun fra oppsatte mat-/drikkestasjoner.  Det vil være en "oppsamler"bil på alle distanser, denne bilen vil alltid kjøre etter siste rytter.

Miljø: Alle ryttere oppfordres til ikke å kaste fra seg flasker, slanger, dekk, papir og lignende langs løypa. Dette bør tas med og kastes på matstasjon eller i målområdet.

Innstilt arrangement: Dersom Systemkjøkken  Telemark Tours p.g.a. ekstraordinære omstendigheter må innstille hele eller deler av arrangementet, forbeholder arrangøren seg retten til å beholde 50% av deltageravgiften.

Følg oss på Facebook
 
© Grenland Sykleklubb Postboks 1269 Kjørbekk3702 SKIEN        Faks: 35 59 51 14        info@telemark-tours.no